Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Art arda 4 galibiyetin ardından Fethiyespor ile deplasmanda 1-1 berabere kalmasına rağmen liderli koltuğunu averajla koruyarak Kırklarelispor karşısına çıkan Altay, büyük fırsat kaçırdı. Taraftarı önünde son 4 maçını kazanan siyah-beyazlılar bu güzel zincire bir halka daha ekleyecekti. Kırklarelispor’u yense rakibi Gümüşhane’nin evinde farklı mağlup olduğu haftada puan farkını 3 yapacaktı.

        Altay’ın coşkulu oyunu Doğan ile penaltıdan golü getirdi. Daha iyi oynamasını beklerken rakip takım Altay kalesinde gelip pozisyonlar bulmaya başladı. Özellikle sarı kart cezalısı İbrahim’in yokluğu hissedildi. Uzun boylu stoperler Murat Türkkan ve Hayrullah’ın arasından daha kısa boylu rakip oyuncu Mehmet’in arka arkaya iki kafa vuruşu yapması enteresan olduğu kadar Altay’a bir ikazdı. Altay ilk 45 dakika da golün dışında etkili olamadı.

        2. yarıda Furkan ve Fatih’in oyuna girişiyle Altay biraz toparlanır gibi olsa da neticeye gidecek bir oyun ortaya koyamadı. Kanatları kullanamadı.

        2. golü atamayan Altay, sürpriz bir gol yiyince “atamayana atarlar” sözü de gerçekleşti.

        Altay bu maçta o kadar kötü oynadı ki 1-0 öne geçtiği maçta, skoru bile koruyamadı. İleride belki de çok arayacağı bir 2 puanı kaybetti. Tek teselli yenilmedi ve hala 1 puan farkla lider.

        Diğer Yazılar