Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altay son 3 maçında 7 puan kaybederken, liderliği Gümüşhane'ye kaptırıp zirvenin 2 puan gerisinde kalmıştı. Artık Silivri maçı kazanılacak başka yolu yoktu.

        Altay sayısız gol fırsatından yararlanamadığı maçta 74. dakikada Murat Uluç'un attığı golle rahatladı. Daha sonra Hüsamettin ile bir gol daha bularak maçı da 2-0 kazandı. Altay zorlansa da bu maçta bambaşka bir görüntü verdi.

        Puan kayıpları yaşadığı haftaların aksine Silivri karşısında birbirine yakın oynayan kısa ve basit paslarla topa hakim olan bir oyun oynadı.

        Daha oyunun başında kendi sahasında oynadığını rakibine hissettirdi. Ozan Sol 34. saniyede karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü atsa bu yılın en erken atılan golü olacaktı. 2.yarıda özellikle İbrahim Akın ve Hüsamettin'in girişiyle gol pozisyonlarında daha etkin olan Altay, zorlansa da 2 gol atarak maçı kazanmasını bildi.

        Altay golleri atmakta gecikti ama yükselen fiziki gücü ile oyunda kalıp rakibine kendini kabul ettirdi.

        Bir takım rakip kim olursa olsun. Maç içinde oyun disiplininden kopmazsa, her saniye pas yapmaktan vazgeçmezse, 90 dakika geri çekilmeden önde oynarsa, önemli ayakları sorumluluk alırsa o takım karşısında kim olursa olsun. Maçı kazanır.

        Ben bugün Altay takımında onu gördüm. Altay kalan 7 maçta kendi işine bakmalı, rakiplerin ne yaptığıyla ilgilenmemeli. 7 maçı da kazanmalı.

        Bunu yapacak kaliteli kadrosu ve arkasında büyük taraftarı var.

        Diğer Yazılar