Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Zeynep Kankonde: Daha fazla saklayamadım
        1

        Instagram'ın en dikkat çeken ünlülerinden biri olan Zeynep Kankonde, yine takipçilerini şaşırttı. Kankonde 11 yıl önce çekilen bir pozunu paylaştı. Ünlü oyuncunun "2007... Reşitpaşa 8 MM stüdyoları. Dublaj asistanıyken ben" notuyla yaptığı bu paylaşıma binlerce beğeni ve yorum yağdı. Birçok takipçisi Kankonde'ye saçlarını yeniden uzatması gerektiğini yazdı.

        2

        Show TV ekranlarının sevilen dizisi 'Yeni Gelin'de 'Ayşe karakterine can veren oyuncu Zeynep Kankonde bir süredir Instagram hesabından takipçilerini hem güldürmeye hem de şaşırtmaya devam ediyor. Kankonde bu kez de paylaşımıyla sosyal medyayı kelimenin tam anlamıyla "yıktı."

        3

        Kankonde, Instagram sayfasında bu ilginç pozu "Dördüncü bacaklarımı ve kollarımı daha fazla saklayamadım" notuyla paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Bazıları "Psikolojimi bozdun" derken bazıları da "Kaç dakikadır fotoğrafı çözmeye çalışıyorum" yorumunu yaptı.Zeynep Kankonde'nin bu pozu 10 bine yakın takipçiden beğeni aldı.