Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü ve Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

        İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir ve ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, "Eğitim, Bilimsel Faaliyetler ve Sağlık Hizmetleri Alanlarında İş Birliği Protokolü" kapsamında ETÜ'de bir araya geldi.

        İmzalanan protokol kapsamında kurumlar arasında eğitim faaliyetleri, bilimsel araştırmalar ve sağlık hizmetleri gerçekleştirilecek.

        Söz konusu protokolle, İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Sağlıklı Hayat Merkezlerinde sunulan psikolojik danışmanlık, diyetisyen ve beslenme danışmanlığı, fiziksel aktivite danışmanlığı, kronik hastalıklar danışmanlığı, kadın ve üreme sağlığı danışmanlığı ile tütün ve madde bağımlılığı danışmanlığı hizmetlerinden ve diğer hizmet alanlarından ETÜ'lü öğrencilerinin faydalandırılması hedefleniyor.

        Ayrıca tarafların işbirliği ile çeşitli akademik ve bilimsel çalışmaların desteklenerek sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması da amaçlanıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler