Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu'da psikolojik danışman, rehber öğretmenler ve okul yöneticilerine yönelik Psikolojik Danışma ve Rehberlik (PDR) Günleri düzenlendi.

        İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk PDR Derneği işbirliğinde, "kariyer" temasıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programın açılışı gerçekleştirildi.

        Psikolojik danışmanlık ve rehberlik alanında sunumların yapıldığı iki günlük programda, üniversite öğrencileri kariyer seçiminin yaşamdaki yeri hakkında bilgilendirildi.

        Programa, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Türk PDR Derneği Genel Başkanı Mesut Yıldırım ile Rehberlik Araştırma Merkezlerinin müdürleri katıldı.

        Daha sonra, Vali Muammer Erol'un da katılımıyla atölye çalışmaları organize edildi.

        Yıldırım ve beraberindeki heyet, Vali Erol ile Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş'a da ziyaret gerçekleştirdi.

        Türk PDR Derneği İl Başkanı Uğur Gündoğdu, programın Büyükşehir Belediyesinin desteği, Altınordu, Fatsa ve Ünye Rehberlik Araştırma Merkezlerinin koordinesinde yürütüldüğünü belirterek, böyle önemli bir programı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler