Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sevim Duman uzaklaştırma kararı aldırdı boşandı eski eşi Birkan Ekren katletti | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İzmir Selçuk'ta, bir otelde bulaşıkçı olarak çalışan Birkan Ekren (38), dün saat 19.30 sıralarında, 2 ay önce boşandığı eşi Sevim Duman'ın (34) 4029 Sokak'taki evine gitti.

        İKİLİ ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI

        DHA'da yer alan habere göre ikili arasında tartışma çıktı. Bir süre sonra silah sesi duyuldu. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

        EVE GİREN POLİS KANLAR İÇİNDE BULDU

        Polis ekipleri evin önüne geldiği sırada Ekren, başına dayadığı tabancayı bir kez daha ateşledi. Eve giren ekipler, Birkan Ekren ile Sevim Duman'ı kanlar içinde yatarken buldu.

        CANSIZ BEDENLERİ ADLİ TIPA KALDIRILDI

        Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Ekren ve Duman'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Birkan Ekren ile Sevim Duman'ın cansız bedeni, polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi.

        UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDI BOŞANDI

        Duman'ın geçen şubat ayında, kendisine tehdit ve hakaretlerde bulunduğu gerekçesiyle şikayetçi olduğu eski eşi Birkan Ekren hakkında 1 ay süreyle evden uzaklaştırma kararı verildiği, daha sonra ise çiftin mart ayında boşandığı öğrenildi.

        ESKİ KOCA SABIKALI ÇIKTI

        Ayrıca, Birkan Ekren'in hakaret, tehdit, kapkaç ve kasten yaralamadan suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ