Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bıçakladığı kuzenine "Arkadaşlarını öldüreceğim" dedi! Barış 16 yaşındaydı - Gündem haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'da olay, önceki gün saat 20.30 sıralarında Başakşehir'e bağlı Ziya Gökalp Mahallesi'nde yaşandı. Samet D. (15) arkadaşı Barış Aksoy (16) ile evlerinin çatısında oturuyordu. Yanlarına Samet D.'nin kuzeni A.R.Ç. geldi.

        4 AY ÖNCE KUZENİNİ BIÇAKLAMIŞ

        DHA'da yer alan habere göre 4 ay önce kuzeni Samet D.'yi bıçakladıktan sonra "seninle arkadaşlık kuranları öldüreceğim" dediği öne sürülen A.R.Ç., Barış Aksoy ile tartıştı. Aksoy sokağa çıktı, A.R.Ç. de peşinden gitti.

        KALBİNDEN BIÇAKLAYIP ÖLDÜRDÜ

        A.R.Ç. evin yaklaşık 200 metre ilerisinde Aksoy'u kalbinden bıçakladı. Ağır yaralanan Barış Aksoy ambulansla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne götürüldü. Acil ameliyata alınan Aksoy, sabah 05.00 sıralarında doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Olay yerinden kaçan 15 yaşındaki A.R.Ç., yakalanarak gözaltına alındı.

        “EVİN ÇATISINDA OTURUYORLARMIŞ"

        Hayatını kaybeden Barış Aksoy, 16 yaşındaydı.
        Hayatını kaybeden Barış Aksoy, 16 yaşındaydı.

        Aksoy'un ailesi sabahın erken saatlerinde Adli Tıp Kurumu önüne geldi, cenaze teslim alınarak İkitelli Cem ve Kültür Evi'ne götürüldü. Amcası Yusuf Aksoy olayı anlatırken yeğenini öldüren çocuğun, daha önce kendi kuzenini de bıçakladığını belirtti.

        "BIÇAK KALBİNİ PARÇALAMIŞ"

        Aksoy, “Çocuğu tanımıyor, arkadaşlığı yok. Öldüren kişinin kuzeni Barış'ın arkadaşı. Bu kişi 4 ay önce kuzenini bıçaklıyor, kuzeninin adı Samet. Akraba diye şikayetçi olmamışlar. 'Samet ile arkadaşlık edeni de öldüreceğim' demiş. Bıçak kalbini parçalamış. Daha 16 yaşında fidandı" dedi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ