Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Özel İçerikler Mehmet Ayan Dursun Özbek konuğumuzdu
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Fenerbahçe ve Galatasaray’da devam eden kongre yarışı, adayların çeşitli platformlardaki açıklamalarıyla devam ediyor. Mutlulukla tanıklık ediyorum ki, seviye olması gerektiği yükseklikte. Elbette 25 Mayıs’a değin G.Saray’da; 8 Haziran’a değin F.Bahçe’de söylemlerin sertleştiğini göreceğiz. Ancak 16 Mayıs itibariyle medeni seçim sath-ı mahalli gösteriyor bize iki kulüp de…

        Dün dilim döndüğünce Aziz beyin medya/üyeler buluşmasından notlar paylaşmıştım. Bugün ise izin verirseniz, masanın bir kenarında benim oturduğum Dursun Özbek röportajından söz edeceğim.

        Sayın Süheyl BATUM’a 22 Mayıs 20.00-21.00 arası söz vereceğimiz adaylarla özel röportaj çalışmamızın ilki 14 Mayıs 17.00-18.00 arası gerçekleşti. Gün ve saat planlaması adaylarla istişare edilerek yapıldı.

        Dursun Özbek, 96 dakika süren röportajımızın ilk 18-19 dakikalık kısmında öz yaşam öyküsünden detaylı söz etti. Anladığım kadarıyla işin bu kısmının anlatıda eksik olduğunu düşünüyor. Benim klasik giriş sorusu olarak tasarladığım rutinimi adeta bir film senaryosu gibi anlattı. Belki Erden Timur, belki Riva, belki Florya gündem olur derken birçok insan beni, o girişteki 19 dakika için, yani bambaşka bir Dursun Özbek tanımalarına vesile olduğum için aradı yayın sonrası…

        Çünkü sosyal medyada ve konvansiyonel medyada insan hikayesi görmeyi özlemiş insanlar… Her yanımız tiraj, reyting, tık, atlatma, etkileşim, görünme, gösterme üzerine kurulu… Dursun Özbek’in Şebinkarahisar’da başlayan, Talimhane’de büyüyen, G.Saray Lisesi’nde rota bulan hayatı ilgi çekti. Pek de izlendi… Var olunuz…

        İç siyasi hallere gelince… Dursun bey rakibi sayın Batum’a nazik davrandı. En sivri eleştirisi “Genel Kurul’a ve Divan’a gelmiyorlar, bana da açıp bir şey sormuyorlar!” babında oldu.

        Merak edilen Florya meselesinde ısrarla rakam işine girmedi. Kemerburgaz ve Mecidiyeköy’ü detaylı anlattı. Habertürk Youtube kanallarında tekrarlarına erişebilirsiniz. Tavsiye ederim.

        Yakın çevresinden ‘Dursun beyin canlı yayınlara pek alışık olmadığı’ bilgisi gelmesine rağmen onun adına yayında sorun çıkmayacağı belliydi. Çünkü konular hatmettiği meselelerdi.

        Erden Timur konusunda da… Nezaketini kaybetmedi. Yayın önü, sonu tek kelime etmedim ama fikir ayrılığından hoşnut değil. Onunla yola devam etmek istiyor gibi; Erden bey ise pek yanaşmıyor. Sportif A,Ş’de de yer almayacağına kesin gözüyle bakabiliriz.

        Diğer branşları, gelecek sezon futbol planlamasını, bir slayt dışında mağazacılıkta gelinen noktayı ayrıntılandıramadım.

        Bu vesile ile seçim döneminde ve bu başkanlık döneminde katıldığı ilk ve tek televizyon programını yapma şansı bulduğum için mutluyum.

        Seçimde hem kendisine hem Süheyl beye başarılar diliyorum. Sayın Batum ile 22 Mayıs saat 20.00’de Habertürk TV ekranlarında olacağız. Bekleriz.