Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İbrahim UĞUR/REŞADİYE (Tokat), (DHA)TOKAT'ta geçmiş yıllarda PKK/KCK terör örgütü tarafından depo olarak kullanılan sığınak bulundu. Sığınakta kullanılmış ve çürümüş halde yaşam malzemeleri ele geçirildi.

        Tokat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bugün Reşadiye ilçesi kırsalında operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda geçmiş yıllarda PKK/KCK terör örgütü mensupları tarafından depo olarak kullanıldığı değerlendirilen sığınak tespit edildi. Sığınakta yapılan aramada çeşitli yaşam malzemeleri bulundu. Bir çoğunun kullanılmış ve çürümüş olduğu belirlenirken, delil niteliği taşıyan malzemeler muhafaza altına alındı. Delil niteliği taşımayan malzemeler ise yerinde imha edildi.(DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Tokat / Reşadiye İbrahim UĞUR

        2023-07-04 22:24:47

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler