Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlülerden 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları; Cem Yılmaz, Aslı Enver, Pınar Deniz, Ajda Pekkan ve fazlası - Magazin haberleri
        1

        TÜRKAN ŞORAY

        Alın teri ve emek, en kutsal değerdir. İşçinin ve emekçinin bayramı kutlu olsun.

        2

        HÜLYA KOÇYİĞİT

        Birlik, emek ve dayanışmanın günü kutlu olsun.

        3

        FİLİZ AKIN

        Bugün mayısı karşıladığımız ilk gün ve de çok önemli bir gün. Çünkü emek ve emeğin kutlandığı gün. Dilerim ağız tadıyla kutlanır 1 Mayıs... Emeğiyle, çalışararak hayatını kazananlara selam olsun.

        4

        AJDA PEKKAN

        Üreten, hayat veren, alın teriyle ülkemizin büyümesine ve gelişmesine katkı sağlayan tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum. Herkesin adil bir şekilde çalıştığı,hiçbir işçinin hakkının yenilmediği,umut dolu yarınlara kavuşabilmek umuduyla...

        5

        YILMAZ ERDOĞAN

        Gördüğünüz her güzel şey, arkasında büyük bir emek, çaba ve dayanışma barındırır. Her kahkaha, her duygu dolu an, ardında sayısız özverili çalışma gizler. Görünmeyen kahramanlar her başarı hikâyesinin temel taşlarıdır. Onlar olmadan bu hikâyeler tamamlanamaz. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.

        6

        CEM YILMAZ

        Tüm emekçilerin 1 Mayıs'ını kutlarım. Çalışmanın ödev olması kadar, emeğin hakkını gözetmenin de görev olduğu güzel günler dilerim.

        7

        DEMET AKBAĞ

        1 Mayıs emeğin ve dayanışmanın bayramı kutlu olsun.

        8

        KEREM ALIŞIK

        Mümkün mü erişebilmek emek ve alın teri ile yaşamanın yiğitliğine... Onurlu, yürekleri namuslu elleri ile dünyayı omuzlarında taşıyan tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dünya Dayanışma Günü kutlu olsun.

        9

        ENGİN ALTAN DÜZYATAN

        Emeğin gücü ve dayanışmanın desteğiyle... 1 Mayıs kutlu olsun.