Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Advocaat: Şampiyonluk çok zor gözüküyor - Fenerbahçe Haberleri

        Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe evinde Kasımpaşa ile golsüz berabere kaldı. Ligde 3 haftadır kazanamayan Fenerbahçe zirvenin artık çok uzağında... Mücadele sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın açıklamaları şöyle:

        "Motivasyon aslında vardı bugün. Sağlamıştık ama bence sadece motivasyon yetmez. Bugün iyi bir skor alabilmek için sonuna kadar mücadele ettiler. Oyuncularımız her şeyi yaptı ama bundan daha fazlasına sahip olmak gerekiyor. Daha fazlasını yapmaktan ziyade sahip olmak gerekiyor. Bugün uzun zaman oynamayan oyuncularımız sahadaydı ve onların fiziksel durumunu da gördük. Mental ve motivasyon anlamında sıkıntı yoktu. Başka bir sıkıntı vardı bu noktada."

        REKLAM

        "OYUNCULARIMIZA HEPSİNİ ANLATTIK AMA..."

        "Dün ve bu sabah oyuncularımızla beraber konuştuk. Takım halinde toplantılar gerçekleştirdik. Bu haftanın önemini onlara aktardık. Bu konuda tartışmalarımızı yaptık. Bu 3 maçın ardından şansımız ne düzeyde olacağını görecektik. Bugün de kazanmamzı gerekiyordu. Ancak bugün bunu yapamadık. Şu anda bizim için şampiyonluk çok zor gözüküyor. Mehmet Ekici gelseydi fark edebilirdi ancak çok farklı olmazdı. Bir oyuncuyla büyük değişiklikler olmaz. Yönetim daha iyi bir hoca bulursa hemen getirebilir. Benim için sıkıntı yok. Biz buraya geldiğimizde bir çok şey için artık geç kalınmıştı ama tabii ki başarı veya başarısızlığın sorumlusu benim. Vitor Pereira bu kadroyla benden daha iyi iş yapmış."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ