Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uğur SELÇİK/İMAMOĞLU (Adana), (DHA)ADANA'nın İmamoğlu ilçesinde yakılan anızdan sıçrayan alevler, rüzgarın etkisiyle ormana sıçradı. Ekiplerin yoğun müdahalesiyle yangın 2 saatte kontrol altına alındı.

        Yangın, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Musulu Mahallesi'nde ormanda çıktı. İddiaya göre, tarladaki buğday sapları için yakılan anız yangınında alevler rüzgarın da etkisiyle ormana sıçradı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bölgeye sevk edildi. Ekipler, iş makineleri ve arazözlerle yangına müdahale ediyor. Bölgedeki kuvvetli rüzgarın, ekiplerin çalışmasını zorlaştırdığı bildirildi. Orman işçilerinin yoğun çabasıyla yangın 2 saatte kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürdürülürken, yangınla ilgili inceleme de başlatıldı. 

        Öte yandan merkez Sarıçam ilçesinde öğleden sonra başlayan ve akşam kontrol altına alınan orman yangınında ekiplerin soğutma çalışması sürüyor. (DHA)   DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / İmamoğlu Uğur SELÇİK

        2023-07-12 21:53:31

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler