Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA´daannesine ısrar ederek evlerinin önünde, park halindeki otomobilin sürücü koltuğuna oturan 5 yaşlarındaki çocuk, kontağı çevirince araç hareket edip duvara çarptı. Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.

        Kaza, öğle saatlerinde Yüreğir ilçesi Havutlu Mahallesi Karataş Caddesi´nde meydana geldi. 5 yaşlarındaki çocuk, evlerinin önünde park halindeki ailesine ait otomobilin sürücü koltuğuna oturmak için annesine ısrar etti. Bunun üzerine anne, oğlunu sürücü koltuğuna oturttu. Bu sırada otomobilin yan koltuğuna ise başka bir kadın oturdu. Çocuğun kontağı çevirmesiyle birlikte otomobil hareket edip öndeki duvara çarptı. Bu sırada paniğe kapılan anne, otomobilin kapısını açarak oğlunu kurtarmaya çalıştı. Anahtarı üzerinde olan otomobilin, park halindeyken viteste olduğu anlaşıldı.

        Otomobilin hasar gördüğü kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler