Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA'dailkokulun önüne aracını park edip, kendisini uyaran öğretmenlerden Necmettin Uçar'ı (60) yumruklayan taksi şoförü Eyüp Yavuz (32), tutuklandı. 6 suç kaydı olduğu ortaya çıkan Yavuz, ifadesinde, "Kesinlikle vurmadım. Kendine zarar verip, darp raporu almış olabilir" dedi.

        Olay, 1 Ekim'de Seyhan ilçesi Mirzaçelebi Mahallesi Toros İlkokulu'nun önünde meydana geldi. Okul çıkışında öğrencilerin trafik güvenliğini sağlayan öğretmen Zeynel Kavak, kapının önüne park eden taksi şoförü Eyüp Yavuz'u uyardı. Kavak, taksi şoförüne aracı başka bir yere park etmesini söyledi. Yavuz, okula veli getirdiğini söyleyip, aracını çekmedi. Bunun üzerine Kavak, aracın fotoğrafını çekti. Bu duruma sinirlenen Yavuz, aracından inip, Kavak ile tartışmaya başladı.

        ÖĞRETMENİN KAŞINA 7 DİKİŞ

        Çevredekilerin de araya girmesi ile arbede çıktı. Bu sırada Yavuz, kavgayı ayırmak isteyen öğretmen Necmettin Uçar'ı yumrukladı. Yılmaz aracı ile kaçarken, Necmettin Uçar çağırılan ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kaşına 7 dikiş atılan Uçar taburcu olurken, taksi şoförü polis ekiplerince yakalandı. 'Taksirle yaralama', 'kasten yaralama' ve 'ruhsatsız silah bulundurma' gibi suçlardan 6 kaydı bulunan Yavuz, ifadesinde, "Kesinlikle vurmadım. Kendine zarar verip, darp raporu almış olabilir" dedi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Eyüp Yavuz, tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler