Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÖZYAŞIDÖKÜP, DUA OKUDULAR

        Kahramanmaraş merkezli depremlerde yakınlarını kaybedenler, Adana'da mezarlıklara koştu. Çukurova ilçesi Kabasakal Mezarlığı'na gidenler, Kur'an-ı Kerim okuyup, dua etti. Mezarlıklar Türk bayrakları ile donatılırken; aileler, sevdiklerinin mezar taşlarını yıkadı. Depremde yakınlarını kaybedenler, mezarlara çiçek bırakıp, gözyaşı döktü.

        YAŞAR USTA HELVA KAVURDU

        Kebap ustası Yaşar Aydın da 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde helva kavurdu. Hayatını kaybedenler için hazırlanan helvalar cami ve sokaklarda dağıtıldı; mevlit de okutuldu. Yaşar Aydın, "Depremin ilk gününden itibaren bölgeye elimizden gelen desteği verdik. Depremzedelerin yanında olmaya çalıştık. Onların acısı, bizim de acımız. Keşke binlerce insan ölmeseydi; yine aynı yardımları yapardık. Bugün onları saygıyla anıyoruz. Mekanları cennet olsun" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler