Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA’da, evinden ayrılıp bir daha dönmeyen Alzhemier hastası Osman Yoğurtoğlu’nun (76) sulama kanalında cansız bedeni bulundu.

        Olay, dün akşam saatlerinde, Yüreğir ilçesi Levent Mahallesi’nde meydana geldi. Sümbül Caddesi’ndeki Devlet Su İşleri’ne ait sulama kanalında erkek cesedinin sürüklendiğini gören kişi, polise ihbarda bulundu. Olay yerine sevk edilen Su Altı Grup Amirliği ekipleri, cesedin bulunması için çalışma başlattı. Havanın kararmasıyla ara verilen aramalar, sabahın ilk ışıklarıyla yeniden başladı. Ekipler, cesedi yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta Havutlu Mahallesi’nde buldu. İş makinesiyle sulama kanalından çıkarılan cesedin, dün evinden ayrıldıktan sonra bir daha ulaşılamayan Alzheimer hastası Osman Yoğurtoğlu’na ait olduğu belirlendi. Olay yerindeki incelemenin ardından Yoğurtoğlu’nun cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler