Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA'da sokak ortasında çıkan silahlı kavgada tabancayla vurulan Osman Asma (28) hayatını kaybederken, İzzet E. ise yaralandı. Asma'nın yaralı halde kaçmak isterken yere düştüğü an ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

        Olay, saat 17.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi Ziyapaşa Bulvarı'nda meydana geldi. Osman Asma ile İzzet E. arasında sokak ortasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine ikili birbirlerine tabancayla ateş açtı. Çatışmada Asma ve İzzet E., vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Asma'nın kaçarken yaralı halde yere düştüğü an ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Ağır yaralanan Asma, yakınları tarafından taksiyle götürüldüğü hastanede doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kalçasından yaralı halde bölgeden kaçmaya çalışan İzzet E. ise polis ekipleri tarafından yakalandı. Yaralı cinayet şüphelisi, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

        Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler