Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde gül tarlalarında foto safari etkinliği gerçekleştirildi.

        Etkinlik, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Valiliği himayelerinde Zafer Kalkınma Ajansının koordinasyonu ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının (TGA) destekleriyle düzenlendi.

        İlçeye bağlı Darıcılar köyünde bulunan gül vadisinde düzenlenen foto safari etkinliğine sosyal medya fenomenlerinin yanı sıra fotoğraf meraklıları da katılarak gül tarlalarında çekim yaptı.

        Darıcılar köyü muhtarı Mevlüt Kan, köyde yağlık gül üretiminin hem tarımsal anlamda hem de ekonomiye katkısı anlamında önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

        Kan, "Doğa temasıyla gülleri fotoğraflamaya gelen fotoğraf sanatçılarına ve Zafer Kalkınma Ajansına teşekkür ederiz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler