Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altınokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Hakan Erdoğan, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Erdoğan, mesajında, gazetecilik mesleğinin insanların haber alma ve doğru bilgilendirilmesi konusunda büyük önem taşıdığını belirtti.

        Afyonkarahisar'daki basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik eden Erdoğan, "Basın, demokrasinin olmazsa olmaz unsurlarından biridir. Gazetecilik mesleği, güçlü bir sorumluluk ve özveri gerektirir. Bu özel gün, basın özgürlüğüne ve gazetecilerin haklarına dikkat çekmek açısından da önemlidir. Afyonkarahisar'da ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışıyla görev yapan tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler