Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSARAY'da kırmızıışık ihlali yapan büyükbaş taşıyan kamyonetin, işçi servis minibüsüne çarptığı kazada 2 kişi öldü, 19 kişi yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. 

        Kaza, saat 08.00 sıralarında Aksaray-Ankara kara yolunun 10'uncu kilometresindeki kavşakta meydana geldi. Pazara büyükbaş götüren Erol Özkök (28) yönetimindeki 68 HL 950 plakalı kamyonet, sürücünün kırmızı ışık ihlali yapmasıyla, lokantaya işçilerin taşındığı Fahrettin Özkaya'nın kullandığı (60), 68 S 0432 plakalı minibüse çarptı. Her iki aracın da şarampole devrildiği kazada, sürücüler Özkök ve Özkaya ile kamyonetteki 1 kişi ve minibüsteki 18 kişi yaralandı. İhbarla kaza yerine itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Minibüste sıkışan yaralılar, ekipler tarafından çıkartıldı. Yaralılar, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel hastanelere kaldırıldı.

        İŞ YERİNE 50 METRE KALMIŞTI

        Yaralılardan Bahtiyar Görgülü (60) ve Mehduha Kılıç (26) doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Minibüsteki işçilerin iş yerinin ise kaza yerinin yaklaşık 50 metre ilerisinde olduğu belirlendi. Kamyonetin kasasındaki hayvanlardan bazılarının öldüğü belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler