Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, TÜBİTAK bilim fuarı ve resim sergisinin açılış programına katıldı.

        Hazım Kulak Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen serginin açılışında konuşan Vali Kumbuzoğlu, bilim ve bilimsel çalışmaların önemine dikkat çekerek bu konuda TÜBİTAK’ın önemli hizmetler verdiğini söyledi.

        Fen ve teknoloji, mühendislik, matematik, kültürel miras ve tematik alanlarında proje hazırlayan gençleri tebrik eden Kumbuzoğlu, şunları kaydetti:

        "Geleceğe yönelik proje insanı olmak, zamanı ve mekanı yönlendiren, yöneten muhteşem bir gençlik geliyor. Hangi dalda olursak olalım proje insanı olmak gerekiyor. İdealleri olan, geleceğe yönelik farklı gerçekler peşinde koşan, sürekli düşünen, sorgulayan gençlerimiz. Bunun mutluğunu bu sergilerde yaşıyoruz."

        Konuşmaların ardından serginin açılışına yapan Kumbuzoğlu ve beraberindeki heyet sergiyi gezerek projeler hakkında öğrencilerden bilgi aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler