Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aksaray'da bir parkın açılışına katılan sanatçı Fettah Can'ın konserinde sahneye çıkan polis memuru, meslektaşı olan kız arkadaşına evlenme teklifi etti.

        Aksaray Belediyesi tarafından yaptırılan Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı'nın açılışı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Açılışa sanatçı Fettah Can katılarak Aksaraylılara konser verdi. Konser esnasında Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesinde görevli polis memuru Burak Kaya, Muhabere Şubesinde çalışan meslektaşı olan kız arkadaşı Cevahir Ünal ile birlikte sahneye çıktı. Sahnede diz çöken polis memuru Kaya, kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu. Cevahir Ünal'ın 'evet' cevabıyla yüzlerce kişi alkış tutarken, çift daha sonra sahnede dans etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler