Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Polatlı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

        Polatlı İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, 1 Ekim'de TBMM'nin açılmasıyla ilk gündem maddesinin emeklilerin mağduriyetinin giderilmesi olacağını söyledi.

        Alım gücünün artırılmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini belirten Alparslan, emeklilerin beklentisi olduğunu aktardı.

        Güçlü bir ekonomi yönetimi olduğuna değinen Alparslan, "Sayın Cumhurbaşkanımız olayın farkında. Bu konu meclis açıldığı tarihten itibaren ilk gündem maddesi olarak öncelikli. Emeklilerimize ciddi bir katkı sağlamak için çalışma yapılıyor. İnşallah bu konuda müjde verilecek." ifadelerini kullandı.

        Alparslan, kira artışlarıyla ilgili de yasal düzenlemeler yapılacağını, ardından konut arzının artırılarak kira sorununun çözüleceğini kaydetti.

        Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir de genel seçimde Cumhur İttifakı'na yüzde 55'in üzerinde oy aldıklarını, hedeflerinin yerel seçimlerde Ankara ve Polatlı belediyelerini kazanmak olduğunu vurguladı.

        Genel seçimde Polatlı olarak yüzde 55,28 oranında oy almanın gururunu yaşadıklarına dile getiren Demir, şunları kaydetti:

        "Belediyesi olmadan çalışan, 10 yıldır gece gündüz hiçbir şekilde sahada eksik olmayan bir teşkilatız. Bunu da aldığımız oy oranıyla gösterdik. Türkiye ortalamasının üzerindeyiz. Sloganımız, Ankara'yı alacağız, Polatlı'yı kazanacağız."

        Toplantıya, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı İbrahim Güzelgöz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Polatlı Koordinatörü Talha Yasir Çağatay, il meclis ve belediye meclisi üyeleri ve partililer katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler