Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyu ana iletim hattında arıza onarım çalışmaları nedeniyle yarın Çankaya, Etimesgut, Sincan'da su kesintisi yapılacağını duyurdu.

        ASKİ'den yapılan açıklamaya göre, Etimesgut Bahçekapı Mahallesi Sabancı Bulvarı üzerindeki içme suyu ana iletim hattında, yarın 09.00-20.00 saatleri arasında arıza onarım çalışması yapılacak.

        Bu kapsamda, Çankaya, Etimesgut ve Sincan'daki bazı mahallelerde, planlı su kesintisi uygulanacak.

        Kesintiden etkilenecek ilçeler ve mahalleler şöyle:

        "Çankaya ilçesi; Mustafa Kemal, Ümit, Yaşamkent, Dodurga, Ahmet Taner Kışlalı, Alacaatlı, Beytepe, Konutkent ve Koru mahalleleri, Etimesgut ilçesi; İstasyon, Fatih, Kazım Karabekir, Süvari, Piyade, 30 Ağustos, Alsancak, Elvan, Atakent, Oğuzlar ve Topçu mahalleleri, Sincan ilçesi; Mareşal Çakmak, Selçuklu, Andiçen, Atatürk, Tandoğan, Pınarbaşı, Malazgirt, Ertuğrulgazi, Osmanlı, Ahi Evran, Plevne, İstasyon ve Yenikent mahalleleri."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler