Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına ve ambargosuna tepki gösterdi.

        Avan, yaptığı yazılı açıklamada İsrail'in elinde bulunan son sistem gelişmiş silahlarla birlikte ABD ve Avrupa devletlerinin desteğini de alarak Gazze'de çok büyük yıkım gerçekleştirdiğini ifade etti.

        Avan, şunları kaydetti:

        "İsrail masum insanların akıttığı kan ve gözyaşlarında bir gün boğulacaktır. Masumların ahını çok büyük bir şekilde ödeyeceklerdir. İsrail'in Filistinli masum insanlara yapmış olduğu acımasız ve orantısız saldırıları, şiddet ve nefretle kınıyoruz. Filistin'de kapalı cezaevi gibi hayat süren, her türlü eziyet ve katliama maruz kalan, hürriyetleri ve malları elinden alınan Filistinli din kardeşlerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Kalbimiz ve dualarımız her zaman onların yanındadır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler