Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde teknoloji bağımlılığına dikkati çekmek, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlamak amacıyla başlatılan "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" etkinliği yapıldı.

        15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen organizasyon kapsamında kurulan stantlarda resim, ebru, hat ve tezhip sanatları, zeka ve akıl oyunları, maket yapımı gibi çeşitli sanatsal ve kültürel etkinlikler yer aldı.

        Kaymakamlık ve Belediye tarafından gerçekleştirilen etkinlikte ayrıca, müzik grupları sahne aldı, spor ve tiyatro gösterileri yapıldı.

        Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, sosyal medyanın, sosyal hayatı olumsuz etkilediğini belirterek, "Sevgili çocuklar sosyal medyadan faydalı bilgileri alın ama çok fazla sosyal medyada zaman geçirmeyin. Çocuklarımızı internet ortamından uzaklaştırarak onlara burada çeşitli etkinliklerle keyifli vakit geçirmelerini amaçladık." dedi.

        Etkinliğe, Kızılcahamam Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu, diğer ilgililer, davetliler ve çocuklar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler