Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus Plus Gençlik Değişimi Projesi kapsamında 5 ayrı ülkeden gelen 36 öğrenci Nallıhan ilçesini gezdi.

        Kaymakamlığın girişimi ile Nallıhan Belediyesi ve Nallıhan Çayırhan Kiaş desteği ile İspanya, Portekiz, Bulgaristan, Kuzey Mekadonya ve Türkiye'den üniversite öğrencileri İpek yolu üzerinde bulunan Nallıhan ilçesinde buluştu.

        Nallıhan Kuş Cenneti'ni gezen, Çayırhan Gölü'nde tekne gezintisi yapan misafirler, Nallihan'ın turistik ve tarihi alanlarını ziyaret etti. Tarihi Kocahan ve Nasuh Paşa Camisi'ni gezen öğrenciler Juliopolis Antik Kenti'ni ziyaret etti, Adem merkezinde workshop çalışması yaptı.

        Proje yürütücüsü Mustafa Seyrek yaptığı açıklamada, "Beş farklı ülkeden 36 öğrenci ile Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus Plus Projesi gençlerin kültürel mirasın korunması doğrultusunda farkındalık oluşturulmasına yönelik bir proje. Yaygın öğrenme metodu ile gençler farklı kültürleri birbirleri ile paylaşarak grup etkinlikleriyle bilgi paylaşımı yapacak ve program sonunda sertifika alacaklar. Bu proje için bizi misafir eden Nallıhan Kaymakamı ve Nallıhan Belediye Başkanına teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler