Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında konuk ettiği Altay'ı 3-0 yenen Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Sinan Kaloğlu, "Play-off'un içinde hep kalmak, hatta play-off'un içinde de üst sıraları zorlamak istiyoruz." dedi.

        Basın toplantısında konuşmasına İsrail'i kınayarak başlayan Kaloğlu, "Bu vahşetin bir an önce son bulmasını istiyorum." ifadelerini kullandı.

        Geçen sezon Altay'ı da çalıştıran Kaloğlu, "Güzel işler yaptık, play-off sınırına kadar gelmiştik. Maçın kolay olmayacağını biliyorduk. Bildiğim bir takım, direnç gösteren, mücadele eden, koşan bir takım. Oyuncularımı çok dikkatli olmaları konusunda uyardım. Stratejik çalışmalar yaptık." diye konuştu.

        Sinan Kaloğlu, sonradan oyuna giren oyuncuların katkısıyla net bir galibiyet aldıklarını belirterek, şöyle devam etti:

        "Hafta hafta ilerliyoruz. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Rakibin bir önemi yok. Kazanmaya devam etmeye çalışacağız. Bütün oyuncularımla gurur duyuyorum. En az 10 takımın ligde play-off'a oynadığını düşünüyorum. Ama biz iyi bir aileyiz, köklü bir camiayız. Takımımız da iyi, hafta hafta daha da iyi olacağız. Play-off'un içinde hep kalmak, hatta play-off'un içinde de üst sıraları zorlamak istiyoruz."

        Altay'ın içinde bulunduğu durumun üzücü olduğunu söyleyen Kaloğlu, "Altay'da Sinan Kaloğlu oldum. Altaylı futbolcu kardeşlerim de iyi mücadele etti. Çok karakterli bir gruba sahipler. Hepsi pırlanta gibi insan, yüreklerini sahaya koyuyorlar ama yalnızlar. Geçen sene biz de yalnızdık. Onlara bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum." şeklinde konuştu

        Kaloğlu, Çinli stoper Wu Shaocong'un milli takımda arka adalesinde yaşadığı sakatlık nedeniyle kadroda bulunmadığını, Oltan Karakullukçu'yu kadroya aldıklarını ama sakatlığı nedeniyle riske etmediklerini kaydetti.

        - Altay cephesi

        Altay Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, "10. dakikada gol yiyince hemen düzen bozuldu." değerlendirmesinde bulundu.

        İki köklü ekibin karşılaştığını söyleyen Göksu, şu ifadeleri kullandı:

        "İyi hazırlandık fakat çok erken gol yedik. Bundan sonra daha çok çalışmamız lazım. Puan cetveli de çok enteresan. Galip gelseniz üç basamak yükseleceksiniz, gelemezseniz yerinizde kalıyorsunuz. Bundan sonra bazı oyuncularımızın da bu işin bilincinde olması lazım. Bundan sonra hep puan almak lazım. Puan alamazsanız yerinizde kalıyorsunuz. Yukarılara doğru tırmanmak istiyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler