Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        PTT AŞ tarafından 2002'de düzenlenen "2023'e Cumhuriyetimizin 100. Yılına Mektup Kampanyası" kapsamında yazılan mektup Kızılcahaman Belediyesi'ne ulaştırıldı.

        Şirketin geçmişten geleceğe köprü kurmayı ve gelecek nesillere miras bırakılacak anlamlı bir hatıra oluşturmayı amaçlayan sosyal sorumluluk kampanyası kapsamında vatandaşların mektupları, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında sahiplerine iletilmek üzere yıllarca muhafaza edildi.

        Kampanya kapsamında o dönemde Kırköy muhtarı olan Mustafa Kadercan'ın, Kızılcahamam Belediyesi'ne yazdığı mektup Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar'a teslim edildi.

        Mektubu alan Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kadercan'ı arayarak belediyeye davet etti.

        Acar ve Kadercan mektubu birlikte açtı. Kadercan, mektubu okudu ve Başkan Acar'a belediyeye davetinden dolayı teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler