Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle belediye binası önünden Muhsin Yazıcıoğlu parkına kadar Meşaleli Cumhuriyet Yürüyüşü yapıldı.

        Cumhuriyet’in 100. yılı olması nedeniyle fener alayında büyük bir coşku hakimken vatandaşlar Türk bayraklarını dalgalandırdı. Yürüyüşe, balkonlara çıkan vatandaşlar da şarkılar ve ezgilerle eşlik etti.

        Fener alayına katılan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Bayramı’nın Türkiye’nin büyük bir değeri olduğuna dikkati çekti.

        Tüm vatandaşların bayramını kutladığını belirten Çetin şunları söyledi:

        "Birkaç gündür ilçemizde etkinlikler devam ediyordu farklı noktalarda. Bugün finali fener alayı ile bir meşaleli yürüyüş ile yapacağız. Pursaklar’ın ne kadar duyarlı olduğunu bu muhteşem kalabalık gösteriyor. Birazdan coşku ile ‘Yer gök al bayrak’ diyerek bayramımızı kutlayacağız. Nice yüzyıllar diliyoruz. Bu ülkenin insanı vatanını, bayrağını, devletini seviyor. Bu özel günlerimiz birlik ve beraberliğimizi artırıyor."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler