Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jean Tardieu'nun yazdığı ve Yıldırım Keskin'in Türkçeye çevirdiği "Gişe" oyunu, yarın ilk kez Ankara Devlet Tiyatrosunda sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

        Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın Oda Tiyatrosu'nda sanatseverlerle ilk kez buluşacak oyunda, çağdaş yaşamın yalnızlığı ve monotonluğuyla düş dünyalarında arayış içinde olan insanlar anlatılıyor.

        Duyarlılığını yitirmiş diyaloglarla insan ilişkilerinin kopukluğunun ve kimliksizliğinin gözler önüne serildiği oyunda, Mehmet Onur Kocabaş, Burçak Kaya ve Sinan Pekinton rol alıyor.

        Oyunun dekor ve kostüm tasarımını M. Mustafa Mahdum yaparken, ışık tasarımını Mehmet Mertal, müziklerini Fırat Aktav üstelendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler