Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kızılcahamam'da Filistin'e destek amacıyla kermes yapıldı.

        Kızılcahamam Belediyesi ve Kızılcahamam Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen kermeste, gönüllülerin hazırladığı yiyecek ve giyecekler Filistin halkına destek için satışa sunuldu.

        Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, kermesin açılışında, Filistin'de yaşananları anlatmak için kelimelerin yetmeyeceğini kaydetti.

        Etkinliğe destek olanlara teşekkür eden Acar, şöyle konuştu:

        "Filistin'de binlerce insan şehit oldu. Zulmü bütün dünya seyrediyor. Amacımız bir nebze olsun onların yaralarına merhem olmak. Kaymakamımız ve sivil toplum kuruluşlarının destekleri ve gayretleriyle biz de 'Bugün onlar için ne yapabiliriz.' diye düşündük. Meydanımızda kermes düzenliyoruz. Üç gün boyunca açık olacak kermesimizde elde edilen gelirin tamamı Filistin'deki kardeşlerimize göndereceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler