Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tiftikbirlik Yönetim Kurulu tarafından birliği oluşturan kooperatif başkanları ve yönetim kurulu üyelerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.

        Beypazarı Halk Eğitimi Merkezinde yapılan eğitim semineri, Tiftikbirlik Genel Müdürü Güldane Oğuz'un katıldığı programla tamamlandı.

        Oğuz, Kooperatifler Kanunu'nda değişiklik yapıldığını belirterek, "Kooperatiflere yönelik eğitim yönetmeliği çıkarıldı Ticaret Bakanlığı tarafından. Bu yönetmelik çerçevesinde de kooperatiflerimizde genel kurul yönetime seçilenlere yönelik eğitim verildi. Bakanlık onayından sonra sertifika vereceğiz. 5 gündür süren eğitimlerimiz sonlanıyor. Kooperatif yönetim kurullarını genel merkezimizde de toplayarak, 20-24 Kasım tarihlerinde orada da eğitim vereceğiz." dedi.

        Tiftikbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Laik Karapınar da Beypazarı, Polatlı, Güdül, Nallıhan, Seben ilçe kooperatiflerinin başkan ve başkan yardımcıları ile yönetim kurulu üyelerine eğitim verildiğini kaydetti.

        Seminerin son gününe Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan da katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler