Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sincan'daki 13 okuldan 1259 öğrenci Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla Türk Kızılaya kan bağışında bulundu.

        Sincan Kaymakamlığı, Sincan Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla "kan bağışı etkinliği" düzenledi.

        İlçedeki Bucuk İlkokulundaki etkinliğe Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Kızılay Orta Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Murat Güler, öğrenciler ve veliler katıldı.

        Etkinlik kapsamında Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi, Sincan Anadolu Lisesi, Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gaziosmanpaşa Ortaokulu, ASO Teknik Koleji, Yavuz Sultan Selim İlkokulu, Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bucuk İlkokulu, Cemal Yüksel İlkokulu, Layıka Aybilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şair Abdurrahim Karakoç Ortaokulu, Erkan Volkan Yiğit Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Nefise Andiçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden 1259 öğrenci Türk Kızılaya kan bağışında bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler