Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara'nın Beypazarı ilçesinde kadınlar, İsrail'in saldırılarına hedef olan Filistinlilere yardım amacıyla kermes düzenledi.

        İlçe Müftülüğü Kadın Kolları Başkanlığınca Hacıkara Mahallesi'ndeki Zübeyde Hanım Kız Kuran Kursu'nda açılan kermeste satışa sunulan ürünler hayırsever vatandaşlar tarafından temin edildi.

        Kermeste görev yapan gönüllü kadınlar da sac üzerinde bazlama, yufka ile ocaklarda içli pide ve benzeri hamur ürünlerini pişirdi.

        İlçe Müftülüğü Kadın Kolları Sorumlusu Ümmi Arslan, Gazze ve Filistin'deki kardeşlerinin savaş ve bombardıman altında mücadele ettiğini söyledi.

        Arslan, Filistinlilerin yaralarına bir nebze olsun merhem olabilmek için etkinliği yaptıklarını anlatarak, "Burada ne yapabilirsek, ne kazanabilirsek onlara göndereceğiz. Diyanet Vakfı ve Beypazarı Müftülüğü olarak çalışmalarımızı başlattık. Bize destek veren tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

        Vatandaşlardan Enver Atak da kadınların Filistin ve Gazze'de yaşanan katliamlara duyarsız kalamadıklarını dile getirerek, "Siyonist İsrail'in Filistin ve Gazze'de yaptığı soykırımı kınıyorum." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler