Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fransa'da düzenlenen Dünya Bocce Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli sporcu İnci Ece Öztürk için tebrik mesajı yayımladı.

        Bakan Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

        "Fransa'nın Rumilly şehrinde düzenlenen Dünya Bocce Şampiyonası'nda Sloven rakibini mağlup ederek altın madalya kazanan milli sporcumuz İnci Ece Öztürk'ü canıgönülden kutluyorum. Şampiyonada çift kadınlarda gümüş madalya kazanan Emine Dursun-Ayşenur Barış'ı, karışık çiftler şampiyonasında ikinciliği elde eden Mehmet Can Yakın-İnci Ece Öztürk'ü ve altın nokta kadınlarda gümüş madalyanın sahibi olan Buket Öztürk'ü de tebrik ediyorum. Şampiyonada elde ettikleri 1 altın, 3 gümüş madalya ile genel klasmanda ikinci sırayı alan milli sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler