Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Hokey Federasyonu, Salon Hokeyi Süper Lig maçlarında video asistan hakem uygulamasının (VAR) kullanılmasına devam edileceğini açıkladı.

        Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçlarının ilk etabı 14-18 Kasım tarihlerinde Trabzon'da oynanacak. Süper lig maçlarında VAR uygulamasının kullanılmasına devam edilecek.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, şu ifadeleri kullandı:

        "Salon hokeyinde video asistan hakem uygulamasını dünyada ilk kez geçtiğimiz yıl federasyonumuz uygulamıştı. Uluslararası Hokey Federasyonu ve Avrupa Hokey Federasyonu tarafından birçok uluslararası toplantıda hokeyin gelişimine en çok katkı sunan ülke olarak ilan edildik. Bu da elbette ülkemiz adına bizleri gururlandırıyor. Oldukça hızlı oynanan salon hokeyinde video asistan hakem uygulamasının kullanılmasının birçok güçlüğü var ancak biz doğru planlamayla bu güçlüklerin üstesinden geldik."

        Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları, Türkiye Hokey Federasyonunun Youtube kanalı "HokeyTV"den yayınlanacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler