Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yapımı tamamlanan 258 konutun hak sahiplerine kura çekimiyle teslim edildiğini bildirdi.

        Belediyeden yapılan açıklamada, ABB'nin konferans salonunda noter huzurunda çekilen kura töreninde, zemin kattaki 6,80 metrekarelik 84 ve 120 metrekarelik 168 olmak üzere 258 konutun sahiplerini bulduğu belirtildi.

        Törende konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, devletin ve belediyenin verdiği sözü tutarak hak sahiplerine konutlarını vermenin görevleri olduğunu ifade etti.

        Projeyi bitirme esnasında zorluklarla karşılaştıklarını anlatan Yavaş, "Bizim amacımız bir an evvel devletin, belediyenin verdiği sözü tutarak bu hak sahiplerine konutlarını vermek. Allah nasip ederse herkesin dairesini vereceğim. Önceliğim borcumuzu ödemek. Hayali projemiz falan yok bizim. Boşa atacak paramız yok. Öncelikle borcumuzu ödeyelim, helalleşelim sizinle. 'Devlette devamlılık esastır' diyerek biz bir an evvel borcumuzu ödeyerek sizlerle helalleşmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler