Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne saldırıları 44. gününde artarak sürüyor.

        Bölgede sağlık kaynakları, İsrail ordusunun dün Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı'nda, Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) bünyesindeki, çok sayıda kişinin sığındığı El-Fahura Okulunu bombaladığını belirtti.

        İsrail saldırısında çok sayıda kişinin öldüğü ve yaralandığı, okul koridorlarında kalan cenazeleri çıkarmada büyük zorlukların yaşandığı aktarıldı.

        Filistin Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, okulun bombalanmasının İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamların sonuncusu olduğu kaydedildi.

        Açıklamada, "İsrail işgal güçlerinin Gazze'de Filistinli sivillere yönelik art arda yaptığı toplu katliamları en güçlü şekilde kınıyoruz." ifadesine yer verildi.

        - İsrail ordusu, Lübnan'dan gelen "şüpheli hava hedefi"nin imha edildiğini bildirdi

        İsrail ordusundan dün yapılan açıklamada, Lübnan topraklarından gönderilen bir şüpheli hava hedefi tespit edildiği bildirildi.

        Hedefin türüne ilişkin bilgi verilmeyen açıklamada, bunun savunma sistemince imha edildiği belirtildi.

        Öte yandan Lübnan'dan İsrail ordusuna ait noktalara bir dizi roket saldırısı düzenlendiği aktarıldı.

        Buna karşılık İsrail tanklarının yanı sıra bir hava aracının Hizbullah'a ait gözlem noktalarını hedef aldığı bildirildi.

        - İsrail'in Gazze'ye saldırısında AA'nın serbest kameramanı yaralandı, annesi ve babası öldü

        İsrail'in dün Gazze'ye düzenlediği saldırılarda Anadolu Ajansı'nın

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler