Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), şehir tiyatrolarında tadilat yaptı.

        ABB'den yapılan açıklamaya göre, Gençlik Parkı Kültür Merkezi ve ABB Şehir Tiyatroları binasında yürütülen tadilat çalışmaları tamamlandı.

        Binalarda çatı, teraslar sahneler, kulisler, tuvaletler, duşlar, fuaye ortak kullanım alanları, tiyatro ışıklandırma, ses sistemleriyle sahne sinevizyonu ve perdesi yenilendi.

        Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Sanat Toplulukları Şube Müdürü Şenay Yılmaz, konuya ilişkin açıklamasında, "Bir yıl boyunca iki salonumuzda çok büyük titizlikle tadilat gördü. Hem çağın ihtiyaçlarına kulak veren hem de Ankaralıların çok büyük keyifle etkinlikleri izleyebileceği bir hale geldi salonlarımız. Ankara Büyükşehir olarak yeni sanat sezonuna büyük bir çalışma ile hazırlandı." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler