Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kahramankazan'da CHP'nin seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı.

        31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Yavaş, seçim otobüsünden açılışa katılanlara hitap etti.

        Belediye başkanlığı döneminde yapılan hizmetleri anlatan Yavaş, şunları söyledi:

        "İş başına gelir gelmez rozetimizi çıkartarak işe başladık. Gelir gelmez ilçelerimizi dolaşıp muhtarlarımızla toplantı yapıp yerel sorunları kendileriyle belirleyip öncelikle nelerin yapılacağı konusunda karar verdik. Ankara halkının bir kuruş parasını boşa götürmeden halkın ihtiyacını karşılamak için uğraştık. Belediyecilik budur. İçinde insan olmayan hiçbir projeye imza atmadık, masraf etmedik. Her şeyden önce Ankara'da hiç kimseyi ayırmadık, bölmedik, Ankara'ya huzur geldi, çiftçiye destek olduk, Ankara'ya bereket geldi."

        CHP Kahramankazan Belediye Başkan adayı Selim Çırpanoğlu ise 5 yıl boyunca belediye meclis üyesi olarak Ankara'ya ve Kahramankazan'a hizmet etmenin gayreti içinde olduğunu belirterek, "Son 2,5 yıldır da Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak stajımı Mansur Yavaş'ın yanında tamamladım ve bu tecrübeyle de belediyeciliği öğrendim. Artık zamanı geldi. Sizlerin desteğiyle de Kahramankazan Belediyesini kazanacağıma kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.

        Mansur Yavaş, açılışın ardından ilçedeki minibüs şoförleriyle bir araya geldi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler