Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramankazan Belediyesi'nin "Kerpiç evler doğalgazla ısınacak" sloganıyla başlattığı kırsal mahallelere doğalgaz götürme seferberliği devam ediyor.

        Son olarak doğalgazı evlerinde kullanmaya başlayan Uçarı Mahallesi'nde doğalgaz hattı açılış töreni düzenlendi.

        Doğalgaz ile buluşturulan 29. kırsal mahalle olan Uçarı'daki programa Kur'anı Kerim okunmasıyla başlandı.

        İlk sözü alan Uçarı Mahallesi Muhtarı Alaattin Bostancı doğalgaz başta olmak üzere yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Serhat Oğuz'a teşekkür etti.

        Kahramankazan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Serhat, konuşmasında 29. dış mahalleye doğalgaz götürmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, 6 Şubat depremi nedeniyle doğalgaz çalışmalarının geciktiğini söyledi.

        Yaptığı hizmetlerini anlatan Oğuz, "Size 5 yılda yaptığım hizmetlerin yalnızca bir kısmını anlattım. Bu kardeşinizin yaptıklarına inanıyorsanız, güveniyor, destekliyorsanız bu kardeşinizi kıl payı değil eze eze büyük bir farkla tekrar başa getirin. Size burada yaptığım hizmetleri merkezi hükümetimizle birlikte koordineli şekilde yaptık. Ben son 5 yılda Büyükşehirin eksikliğini duyarak bu hizmetleri yaptım. Kent Meydanında, 150 yataklı hastanemizin civarındaki yolların asfaltlanmasında, bisiklet yolu yapımında, yeni hizmete açılan okulların yollarının asfaltlanmasında hep sıkıntılar yaşadım. Bu seçimlerde ABB Başkan Adayı olan eniştemiz Turgut Altınok’u güçlü bir şekilde Ankara’nın belediye başkanı seçtiğinizde Serhat kardeşiniz bu yaptığı hizmetlerin çok daha fazlasını yapacaktır." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler