Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ile gittiği Irak'ta resmi temaslarda bulunuyor.

        Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, ilk olarak Irak Cumhurbaşkanı Abdullatif Muhammed Cemal Reşid tarafından kabul edilen Bakan Güler, daha sonra Irak Başbakanı Muhammed Şiya Sabbar Hatim Es-Sudani ile bir araya geldi.

        Daha sonra Irak Savunma Bakanlığına geçen Güler, Iraklı mevkidaşı Sabit Muhammed Said Rıza Al Abbasi tarafından askeri törenle karşılandı. Her iki bakan, baş başa ve heyetler arası görüşme gerçekleştirdi.

        İkili ve bölgesel savunma ve güvenlik konularında görüş alışverişinde bulunulan toplantılarda Milli Savunma Bakanı Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını da iletti.

        Bakan Yaşar Güler'in Bağdat'taki temasları devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler