Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAK-İŞ Konfederasyonu, Miraç Kandili dolayısıyla lokma ve süt dağıttı.

        HAK-İŞ Filistin ve Kudüs'e Destek Sendikal Dayanışma Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Hacı Bayram-ı Veli Camisi avlusuna kurulan HAK-İŞ ikram standı önünde yaptığı açıklamada, bugünün hem Miraç Kandili hem de asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin birinci yıl dönümü olduğunu söyledi.

        Miraç Kandili nedeniyle lokma ve süt dağıttıklarını belirten Tanrıverdi, "Dağıttığımız ikramları özellikle depremde hayatlarını kaybedenlerin, şehitlerimizin ve Gazze'deki kardeşlerimizin ruhlarına ithaf ediyoruz." dedi.

        Bu sene kandili üzüntüyle kutladıklarını belirten Tanrıverdi, Mescid-i Aksa'nın İslam dünyasının kalbi olduğunu ve bugün Müslümanların kendi mabetlerine giremeyip zulüm gördüklerini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler