Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramankazan Belediyesi Öğrenci Yurdu açıldı.

        Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun katılımıyla düzenlenen açılışta, "5 yılda Allah nasip ederse Kahramankazan'da resimlerimiz değil, eserlerimiz ve hizmetlerimiz olacak." dedi.

        Ankara Büyükşehir Belediyesinin köylerdeki su abonelik ücretlerinin "fahiş rakamlar" olduğunu belirten Altınok, şunları ifade etti:

        "Şu an köylerimizde su aboneliğine ne istiyorlar? 30 bin lira. Ne oldu? Hani köylerde sayaçları sökecektin Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı. Vatandaş, 30-40 bin lirayı verip su abonesi olamayacağı için sayaçların takılmasına bile gerek kalmadı. Takılmayan sayaçları söktüremezsin zaten. Köylerde su aboneliği 500 lira olacak. Geçen gün Bala'da, 'Su abonesi olacağız ama 54 bin lira.' dediler, faturayı gösterdiler bana. Asfalt yok, asfalt katılım payı var. Kanalizasyon yok, kanalizasyon katılım payı var."

        - "Gözle görülür, elle tutulur hiçbir şey yok"

        MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım da Ankara sokaklarında 5 yıldır yapılan yeni bir şey olmadığını dile getirdi.

        Yıldırım, "Sosyal medyaya, algı operasyonlarına bakarsanız yapılan çok şey var ama gözle görülür, elle tutulur hiçbir şey yok." diye konuştu.

        Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok'un "Türkiye'nin en iyi belediye başkanlarından biri" olduğunu söyleyen Yıldırım, Altınok'un seçilmesi için destek istedi.

        Yıldırım, "Bizim sizden istediğimiz şudur; bu memleket hafızlar memleketidir. Bu memleket, bu bedel ödeyen insanların memleketidir. Şehitler diyarıdır, gaziler diyarıdır, hafızlar diyarıdır. Onun için vatanımıza, milletimize, ülkemize, Kahramankazan'ımıza sahip çıkacağız. Kahramankazan'da Serhat Oğuz başkanımıza, Büyükşehirde Turgut Altınok başkanımıza destek istiyoruz." dedi.

        Konuşmaların ardından kurdele kesilerek öğrenci yurdunun açılışı yapıldı.

        Törene, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve AK Parti Ankara milletvekilleri de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler