Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, partisinin Beypazarı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

        Yavaş, açılışta, tüm yapılan çalışmaları belediyenin internet sitelerinden paylaştıklarını söyledi.

        Çamlıdere Barajı'ndan Ayaş, Güdül ve Beypazarı'na su vereceklerini aktaran Yavaş, "Böylece bu ilçelerin içme suyu sorununu da çözeceğiz. Ankara'da 200 bin aileye doğal gaz veriyoruz. Ankara'da 32 bin emekliye destek sağlıyoruz, bunu daha da artıracağız. İnsanları ayırmayacaksın ve herkesi kucaklayacaksın, herkesin fikrine saygı duyacaksın." diye konuştu.

        Beypazarı ilçesine 2 havuç yıkama, 2 de havuç sökme makinesi vereceklerini anlatan Yavaş, "Bu şekilde çiftçilerin maliyetlerini biraz düşürmüş olacağız. Polatlı ilçesi içinde soğan sökme ve dikmesiyle ilgili çalışmamız var." diye konuştu.

        Yavaş'ın, konuşmasının ardından yapılan duayla seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler