Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çubuk Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Çubuk Belediye Başkan adayı Baki Demirbaş , Gazze'ye yardım için kurulan hayır çarşısına ziyarette bulundu.

        Demirbaş, İHH Çubuk Temsilciliği tarafından Atatürk Parkı'nda açılan çarşıda, İHH Çubuk gönüllüleri, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

        Statları gezen ve dernek yetkililerinden bilgi alan Demirbaş, yaptığı açıklamada, Gazzelilerin sesini dünyaya duyurmaya çalışan, destek olan, emek veren herkese teşekkür etti.

        Katliamın biran önce durdurulması gerektiğini vurgulayan Demirbaş, "Gazze için ellerinden geleni yapmayı sürdüreceğiz.Orada yaşananları görmemiz, hissetmemiz anlamamız lazım." dedi.

        Dernek yetkililerinden Abdülhamit Ateş de İHH olarak Gazze'ye, mazlum coğrafyalara yardım ulaştırmaya çalıştıklarını söyledi.

        Vatandaşların kermese yoğun ilgi gösterdiğini anlatan Ateş, "Standımızda gönüllülerimizin yaptığı ev yapımı ürünler, temiz, taze ve özenle paketlenip hazırlanıyor. Vicdanlı olan herkesi kermese bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

        Kermesin ardından Demirbaş, Atatürk Mahallesi'ndeki pazarı gezdi, vatandaşlara projelerini anlattı, daha sonra Çubuk Gençlikspor sporcularıyla buluştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler