Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara Filistin Dayanışma Platformu üyeleri, İsrail'in ramazan ayında da devam eden Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı.

        Platform üyeleri cuma namazı sonrasında Hacı Bayram Veli Camisi'nde basın açıklaması yaptı.

        Ankara Filistin Dayanışma Platformu adına bir konuşma yapan Harun Özçelik, İsrail'in 6 aydır katliamlarına devam ettiğini ve Müslümanların hiçbir kutsalına saygı göstermeyerek ramazanda da katliamlarını sürdürdüğünü belirtti.

        7 Ekim'den itibaren 32 bin masum insanın katledildiğini ve hayatını kaybedenlerin yüzde yetmişinin çocuk ve kadın olduğunu anımsatan Özçelik, şöyle konuştu:

        "Terörist İsrail 6 aydır katliamlarına devam ediyor. Bu gece sahura kalktığımızda Gazze'deki kardeşlerimiz yine bir katliama maruz kalmışlardı. Terörist İsrail un alabilmek için toplanmış masum insanlara yine bombalar ve kurşunlarla saldırdı. Nuseyrat kampında yardım bekleyen insanlara ölüm yağdı. Binlerce cenaze enkaz altında bekliyor. Tarihin hiçbir döneminde tüm dünyanın gözlerinin içine baka baka böyle bir vahşet yaşanmadı."

        Özçelik'in konuşmasının ardından, Filistin'de ölenler için dua okundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler