Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milli eskrimciler, 21-25 Mart tarihlerinde Polonya, Macaristan ve Gürcistan’da düzenlenecek uluslararası organizasyonlarda mücadele edecek.

        Türkiye Eskrim Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Polonya'nın Wroclaw kentinde yarın başlayacak 46. Uluslararası Çocuk Eskrim Turnuvası’nda epe, flöre ve kılıç branşlarında 15 yaş altı 36’sı erkek toplam 59 sporcu kürsü mücadelesi verecek.

        Macaristan'ın başkenti Budapeşte’de 22-24 Mart tarihlerinde düzenlenecek erkekler kılıç dünya kupasında Tolga Aslan, Kerem Çağlayan, Muhammed Furkan Kalender, Adem Doruk Küpeli, Arda Tanerler, Furkan Yaman ve Enver Yıldırım, Gürcistan'ın başkenti Tiflis’te aynı tarihlerde ise erkekler epe kategorisinde Ali Ege Say piste çıkacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler