Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığının (SİBERAY), çocukların internet ve teknolojiyi güvenli, bilinçli ve faydalı bir şekilde kullanmaları için hazırladıkları "Ekip: SİBERAY Güneş Fırtınası" çizgi filmi 5 Nisan'da gösterime girecek.

        EGM'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, internet ve teknolojiyi güvenli, bilinçli ve faydalı bir şekilde kullanmaları için SİBERAY, çocuklara her platformda ulaşarak farkındalık oluşturmaya devam ediyor.

        TRT Sinema, TRT Çocuk ve Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nın işbirliğiyle hazırlanan, çocukların hem güzel vakit geçirecekleri hem de dijital konularda bilgilenecekleri bir film olan "Ekip: SİBERAY Güneş Fırtınası" 5 Nisan'da gösterime girecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler